Activiteiten

Callex Noord BV heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen, adviseren en het bewerken en verwerken van minerale reststromen als (verontreinigde) grond en verhardingsmaterialen.

Grondreiniging (biologisch) wordt vooral toegepast op grond afkomstig van tankstations die is vervuild met gasolie, benzine etc. Ook voor bewerking en verwerking van gronden die zijn verontreinigd met zware metalen of asbest kunnen wij u in veel gevallen van dienst zijn.

Tevens zijn we actief in het op verantwoorde wijze verwerken van licht verontreinigde of schone partijen grond teneinde deze als secundaire bouwstof een nieuwe bestemming te geven.

 • Gecertificeerd
 • Grondbank
 • Zakelijk en particulier

Afzet en hergebruik van grond- en afvalstromen

Callex Noord BV biedt de mogelijkheid diverse grond- en afvalstromen tijdelijk op te slaan en/of te leveren. Wij kunnen dergelijke stromen tegen concurrerende tarieven innemen, verwerken, tijdelijk opslaan of laten verwerken.

Persoonlijk aanbod voor bodemreiniging, opslag of verkoop van bouwstoffen?

Bent u op zoek naar een partij om uw verontreinigde grond op een verantwoorde manier te reinigen? Heeft u andere minerale reststoffen waarvoor u een afzetkanaal zoekt? Of heeft u tijdelijke opslag nodig van grond- en secundaire bouwstoffen? Neem dan contact op met ons. Wij zien graag uw vragen met belangstelling tegemoet.

EEN GREEP UIT ONZE PRODUCTEN

De producten kunnen bij ons worden opgehaald of worden bezorgt

Grond-soorten

Grond-soorten

Big Bags

Big Bags

Bomengrond, zand & granulaat

             Bomengrond, zand & granulaat

Zand-producten

Zand-producten

Granulaten

Granulaten

Onze certificeringen